Col Winthai Suvaree, een woordvoerder van de militaire junta die momenteel aan de macht is, zei dat de onderzoekers tot de conclusie gekomen zijn dat de aanslag 'waarschijnlijk niet' het werk was van een internationale terreurgroep. De aanslag op het Erawan altaar in het centrum van Bangkok kostte aan 20 mensen het leven.

De politie is op zoek naar drie verdachten. Er is een arrestatiebevel uitgevaardigd voor een man met een rugzak die volgens een bewakingsvideo het altaar enkele ogenblikken voor de aanslag verliet. Die zoektocht is intussen internationaal: Thailand heeft hulp ingeroepen van Interpol en internationale vliegmaatschappijen, en vraagt passagiers die enige informatie hebben, om zich bekend te maken. (BBC/NSK)

Col Winthai Suvaree, een woordvoerder van de militaire junta die momenteel aan de macht is, zei dat de onderzoekers tot de conclusie gekomen zijn dat de aanslag 'waarschijnlijk niet' het werk was van een internationale terreurgroep. De aanslag op het Erawan altaar in het centrum van Bangkok kostte aan 20 mensen het leven. De politie is op zoek naar drie verdachten. Er is een arrestatiebevel uitgevaardigd voor een man met een rugzak die volgens een bewakingsvideo het altaar enkele ogenblikken voor de aanslag verliet. Die zoektocht is intussen internationaal: Thailand heeft hulp ingeroepen van Interpol en internationale vliegmaatschappijen, en vraagt passagiers die enige informatie hebben, om zich bekend te maken. (BBC/NSK)