Dat wijst een DNA-test uit, meldt een woordvoerder van de Bulgaarse ministerie van Binnenlandse Zaken.

Cadeau

De Bulgaarse Sasha Ruseva blijkt de moeder van het vierjarige, blonde meisje, Atanas Rusev is haar biologische vader. De vrouw houdt vol dat ze haar dochter niet verkocht heeft, maar 'cadeau' had gedaan aan een kinderloze kennis in Griekenland.

De politie heeft de man (39) en vrouw (40) die zich voordeden als de ouders van het meisje gearresteerd, meldde de Griekse politie vorige week.

Blonde haren

De blonde Maria werd vorige week weggehaald uit een zigeunerkamp in Griekenland, omdat haar 'ouders' niet haar echte ouders bleken te zijn. Het meisje viel, te midden van de Roma, op door haar blanke huid, blonde haren en groene ogen.

In navolging van Griekenland haalde ook Ierland twee jonge kinderen weg bij hun ouders omdat de kinderen niet op hen zouden lijken. DNA-tests wezen uit dat de kinderen wel degelijk bij de families thuishoorden. (Elsevier/Tom Reijner/TV)

Dat wijst een DNA-test uit, meldt een woordvoerder van de Bulgaarse ministerie van Binnenlandse Zaken.De Bulgaarse Sasha Ruseva blijkt de moeder van het vierjarige, blonde meisje, Atanas Rusev is haar biologische vader. De vrouw houdt vol dat ze haar dochter niet verkocht heeft, maar 'cadeau' had gedaan aan een kinderloze kennis in Griekenland.De politie heeft de man (39) en vrouw (40) die zich voordeden als de ouders van het meisje gearresteerd, meldde de Griekse politie vorige week.De blonde Maria werd vorige week weggehaald uit een zigeunerkamp in Griekenland, omdat haar 'ouders' niet haar echte ouders bleken te zijn. Het meisje viel, te midden van de Roma, op door haar blanke huid, blonde haren en groene ogen.In navolging van Griekenland haalde ook Ierland twee jonge kinderen weg bij hun ouders omdat de kinderen niet op hen zouden lijken. DNA-tests wezen uit dat de kinderen wel degelijk bij de families thuishoorden. (Elsevier/Tom Reijner/TV)