James Holmes (24), de verdachte van de schietpartij tijdens een Batman-première in een bioscoop in de Amerikaanse staat Colorado, was in behandeling bij een psychiater aan de universiteit waar hij studeerde.
Dat blijkt uit rechtbankdocumenten, zo melden verschillende media. Waarom hij de psychiater bezocht, is niet bekend.

Eerlijk proces
Bij de schietpartij in de bioscoop vielen op vrijdag 20 juli twaalf doden en een zestigtal gewonden. Eerder raakte bekend dat Holmes, die kort na het bloedbad werd opgepakt, de schietpartij had aangekondigd in een notitieboekje aan de universiteit.

Holmes' advocaten proberen uit te zoeken wie informatie aan de media heeft doorgespeeld, omdat een en ander zijn recht op een eerlijk proces in gedrang brengt. (BBC/KVDA)

James Holmes (24), de verdachte van de schietpartij tijdens een Batman-première in een bioscoop in de Amerikaanse staat Colorado, was in behandeling bij een psychiater aan de universiteit waar hij studeerde. Dat blijkt uit rechtbankdocumenten, zo melden verschillende media. Waarom hij de psychiater bezocht, is niet bekend. Eerlijk proces Bij de schietpartij in de bioscoop vielen op vrijdag 20 juli twaalf doden en een zestigtal gewonden. Eerder raakte bekend dat Holmes, die kort na het bloedbad werd opgepakt, de schietpartij had aangekondigd in een notitieboekje aan de universiteit. Holmes' advocaten proberen uit te zoeken wie informatie aan de media heeft doorgespeeld, omdat een en ander zijn recht op een eerlijk proces in gedrang brengt. (BBC/KVDA)