Cosby zou de voorlichting in zogenaamde 'town halls' willen geven, dat zijn samenkomsten waarbij een spreker vragen uit het publiek beantwoordt. De town halls zouden volgende maand al van start kunnen gaan, zeiden de PR-vertegenwoordigers.

Cosby stond afgelopen maand terecht voor zware aanranding van een vrouw in 2005, maar is de afgelopen jaren door vijftig verschillende vrouwen beschuldigd van aanranding of verkrachting. De rechtszaak eindigde onbeslist, omdat de jury het niet eens kon worden over de uitspraak. De rechter probeert de zaak binnen 120 dagen opnieuw voor te krijgen.

Cosby zou de voorlichting in zogenaamde 'town halls' willen geven, dat zijn samenkomsten waarbij een spreker vragen uit het publiek beantwoordt. De town halls zouden volgende maand al van start kunnen gaan, zeiden de PR-vertegenwoordigers.Cosby stond afgelopen maand terecht voor zware aanranding van een vrouw in 2005, maar is de afgelopen jaren door vijftig verschillende vrouwen beschuldigd van aanranding of verkrachting. De rechtszaak eindigde onbeslist, omdat de jury het niet eens kon worden over de uitspraak. De rechter probeert de zaak binnen 120 dagen opnieuw voor te krijgen.