Dat heeft Berlusconi zelf aangekondigd. De voormalige Italiaanse premier liep deze week nog een levenslang verbod op om nog publieke mandaten uit te oefenen, bij zijn veroordeling voor machtsmisbruik en seks met de minderjarige Ruby. Zijn advocaten hebben echter elke mogelijke beroepsprocedure opgestart, wat de straf opschort.

Volgens Berlusconi zal Forza Italia deel uitmaken van de PDL, de coalitie van centrumrechtse partijen in Italië, zo zei hij op de

openbare omroep. De steun aan de regering van Enrico Letta zet hij

voorlopig niet op de helling. (Belga/TV)

Dat heeft Berlusconi zelf aangekondigd. De voormalige Italiaanse premier liep deze week nog een levenslang verbod op om nog publieke mandaten uit te oefenen, bij zijn veroordeling voor machtsmisbruik en seks met de minderjarige Ruby. Zijn advocaten hebben echter elke mogelijke beroepsprocedure opgestart, wat de straf opschort. Volgens Berlusconi zal Forza Italia deel uitmaken van de PDL, de coalitie van centrumrechtse partijen in Italië, zo zei hij op de openbare omroep. De steun aan de regering van Enrico Letta zet hij voorlopig niet op de helling. (Belga/TV)