Over de oorzaak is nog niets bekend, en er is ook nog geen informatie over mogelijke slachtoffers.

De brandweer is ter plekke. Het leger zet blushelikopters in.

Bij de explosie van 4 augustus kwamen zeker 190 mensen om het leven. Meer dan 6.000 anderen raakten gewond. Grote delen van de haven van Beiroet en omliggende wijken werden volledig vernield. Wellicht werd de ontploffing veroorzaakt door grote hoeveelheden ammoniumnitraat, die jarenlang onzorgvuldig opgeslagen lagen in de haven.

De nieuwe brand veroorzaakt grote paniek onder de Libanezen bij wie de verwoestende ontploffing nog vers in het geheugen ligt.

Over de oorzaak is nog niets bekend, en er is ook nog geen informatie over mogelijke slachtoffers. De brandweer is ter plekke. Het leger zet blushelikopters in. Bij de explosie van 4 augustus kwamen zeker 190 mensen om het leven. Meer dan 6.000 anderen raakten gewond. Grote delen van de haven van Beiroet en omliggende wijken werden volledig vernield. Wellicht werd de ontploffing veroorzaakt door grote hoeveelheden ammoniumnitraat, die jarenlang onzorgvuldig opgeslagen lagen in de haven. De nieuwe brand veroorzaakt grote paniek onder de Libanezen bij wie de verwoestende ontploffing nog vers in het geheugen ligt.