Beelden van de week: Team Belgium

Beelden van de week: Team Belgium
© EPA

Mercuriusovergang © Reuters

Een fenomeen dat maar 13 keer per eeuw voorkomt, de Mercuriusovergang, was deze week te zien aan de hemel.

Beelden van de week © /

Kim Jong-un, zoals u hem nog nooit zag, namelijk ongeretoucheerd. De nieuwe portretfoto's zonder hulp van Photoshop moeten de Noord-Koreaanse leider op een 'normalere' manier weergeven.

Beelden van de week © EPA

'Bangelijk', zo reageerde de Belgische kandidate aan het Eurovisiesongfestival Laura Tesoro nadat ze als allerlaatste te horen kreeg dat ze door mag naar de finale.

Beelden van de week © EPA

Kleine monnikjes amuseren zich in een pretpark in Seoel. Nog tot 14 mei, de verjaardag van Boeddha, krijgen ze een crashcursus in het boeddhisme.

Beelden van de week © EPA

Een agent bewaakt een regeringsgebouw in Macedonië na protesten tegen de beslissing van de president om politici die bij een afluisterschandaal betrokken waren, amnestie te verlenen.

Beelden van de week © EPA

Strak in het pak en 9 cm hoge hakken. Dat is de dresscode voor de deelnemers aan de Hakken Pakken Run in Amsterdam.

Reuters © Reuters

Het vuur van de bosbranden in het Canadese Fort McMurray laat een gloed achter bij het noorderlicht.

Reuters © Reuters

Een niet alledaags zicht: een gepensioneerde Boeing 767 aan de westkust van Ierland. De uiteindelijke bestemming is een glamping site waar het vliegtuig zal worden gebruikt als accommodatie.

Reuters © Reuters

Michael Yule viert zijn overwinning in het gewichtheffen tijdens de Invictus Games, een sportwedstrijd voor gewonde veteranen, in Florida.

Reuters © Reuters

Een man die de grens probeerde over te steken, neemt een rustpauze op de terugweg naar een vluchtelingenkamp nabij het Griekse dorpje Idomeni.

Reuters © Reuters

Een opgedroogd meer in Ahmedabad in het westen van India waar een hittegolf heerst.