Bale ontmoette zeven patiënten in het medisch centrum van Aurora, Colorado, meldt de krant The Denver Post. In een cinemazaal in dat stadje opende een schutter vorige week vrijdag het vuur tijdens de première van The Dark Knight Rises.

Volgens de krant bracht Bale zo'n 10 minuten door bij elke patiënt, en ontmoette hij de dokters, agenten en ambulanciers die na de aanval opgetrommeld werden.

The Joker

Bij de schietpartij vielen 12 doden en raakten 58 mensen gewond. De 24-jarige verdachte James Holmes verscheen maandag voor de rechtbank, waar hij opviel door zijn apathische houding en zijn oranje geverfde haar, naar het voorbeeld van Batman-slechterijk The Joker. (Belga/TV)

Bale ontmoette zeven patiënten in het medisch centrum van Aurora, Colorado, meldt de krant The Denver Post. In een cinemazaal in dat stadje opende een schutter vorige week vrijdag het vuur tijdens de première van The Dark Knight Rises. Volgens de krant bracht Bale zo'n 10 minuten door bij elke patiënt, en ontmoette hij de dokters, agenten en ambulanciers die na de aanval opgetrommeld werden.The Joker Bij de schietpartij vielen 12 doden en raakten 58 mensen gewond. De 24-jarige verdachte James Holmes verscheen maandag voor de rechtbank, waar hij opviel door zijn apathische houding en zijn oranje geverfde haar, naar het voorbeeld van Batman-slechterijk The Joker. (Belga/TV)