"Meer dan twee decennia is Osama bin Laden het symbool en de leider geweest van Al Qaida," zei Obama. "Zijn dood is de belangrijkste overwinning in onze strijd tegen Al Qaida. Dit betekent niet het einde van de strijd. We moeten zowel thuis als in het buitenland waakzaam blijven."

"Dit is belangrijk nieuws, voor ons en voor de wereld," zei Gordon Felt, woordvoerder van de families die zijn omgekomen bij de aanslagen op 9/11 in New York. "Dit neemt onze pijn niet weg en het brengt onze geliefden niet terug, maar het brengt toch troost te weten dat het meesterbrein achter de aanslagen niet langer het kwaad kan verspreiden." (EE)

"Meer dan twee decennia is Osama bin Laden het symbool en de leider geweest van Al Qaida," zei Obama. "Zijn dood is de belangrijkste overwinning in onze strijd tegen Al Qaida. Dit betekent niet het einde van de strijd. We moeten zowel thuis als in het buitenland waakzaam blijven." "Dit is belangrijk nieuws, voor ons en voor de wereld," zei Gordon Felt, woordvoerder van de families die zijn omgekomen bij de aanslagen op 9/11 in New York. "Dit neemt onze pijn niet weg en het brengt onze geliefden niet terug, maar het brengt toch troost te weten dat het meesterbrein achter de aanslagen niet langer het kwaad kan verspreiden." (EE)