Volgens de luchthavenautoriteiten en de politie van de Spaanse havenstad aan de Costa Blanca gebeurde het ongeval woensdagnacht.

De uit de Verenigde Staten met hun twee kinderen gearriveerde ouders hadden de slaapmand met hun baby op een nog stilstaande bagageband gezet en hadden te laat opgemerkt dat de band voor de bagageafhandeling in beweging was gekomen.

Er zijn geen aanwijzingen voor dat het niet om een ongeval zou gaan, zei de politie. Een onderzoek werd evenwel ingeleid. Het echtpaar, een Amerikaan en een Canadese, kregen in een hotel in Denia psychologische bijstand. (Belga/TE)

Volgens de luchthavenautoriteiten en de politie van de Spaanse havenstad aan de Costa Blanca gebeurde het ongeval woensdagnacht. De uit de Verenigde Staten met hun twee kinderen gearriveerde ouders hadden de slaapmand met hun baby op een nog stilstaande bagageband gezet en hadden te laat opgemerkt dat de band voor de bagageafhandeling in beweging was gekomen.Er zijn geen aanwijzingen voor dat het niet om een ongeval zou gaan, zei de politie. Een onderzoek werd evenwel ingeleid. Het echtpaar, een Amerikaan en een Canadese, kregen in een hotel in Denia psychologische bijstand. (Belga/TE)