Een journalist van de New York Times, Michael S. Schmidt, schrijft in zijn boek, dat dinsdag is verschenen, dat Trump vorig jaar een onverwacht bezoek bracht aan het Walter Reed-ziekenhuis. Vicepresident Mike Pence was toen ook bereid om tijdelijk de officiële zaken over te nemen, schreef Schmidt. Uiteindelijk was dat niet nodig. Schmidt gaf geen details over de bron van de informatie en speculeerde niet over de redenen voor het ziekenhuisbezoek van Trump. Die blijven een raadsel. Trump ontkende woensdag op Twitter dat Pence op stand-by stond en dat hij mini-beroertes had. Hij noemde het 'fake news'. Volgens de Republikein was hij naar het ziekenhuis gegaan voor een jaarlijkse controle.

Dinsdag verklaarde Trump in een interview met Fox dat zijn Democratische tegenkandidaat Joe Biden voor de televisiedebatten getest moet worden op prestatiebevorderende middelen. Trump beweerde dat hij een verschil in Bidens houding opmerkte tussen verschillende Democratische debatten. 'Volgens mij is hij bezig met een soort prestatieverbetering', verklaarde de president, zonder daarvoor bewijzen te geven.

Een journalist van de New York Times, Michael S. Schmidt, schrijft in zijn boek, dat dinsdag is verschenen, dat Trump vorig jaar een onverwacht bezoek bracht aan het Walter Reed-ziekenhuis. Vicepresident Mike Pence was toen ook bereid om tijdelijk de officiële zaken over te nemen, schreef Schmidt. Uiteindelijk was dat niet nodig. Schmidt gaf geen details over de bron van de informatie en speculeerde niet over de redenen voor het ziekenhuisbezoek van Trump. Die blijven een raadsel. Trump ontkende woensdag op Twitter dat Pence op stand-by stond en dat hij mini-beroertes had. Hij noemde het 'fake news'. Volgens de Republikein was hij naar het ziekenhuis gegaan voor een jaarlijkse controle. Dinsdag verklaarde Trump in een interview met Fox dat zijn Democratische tegenkandidaat Joe Biden voor de televisiedebatten getest moet worden op prestatiebevorderende middelen. Trump beweerde dat hij een verschil in Bidens houding opmerkte tussen verschillende Democratische debatten. 'Volgens mij is hij bezig met een soort prestatieverbetering', verklaarde de president, zonder daarvoor bewijzen te geven.