In India zijn zes mannen opgepakt die ervan verdacht worden een 29-jarige vrouw te hebben verkracht. Nog geen maand geleden zorgde een gelijkaardige groepsverkrachting in het land voor opschudding.
Een zevende verdachte die is ondergedoken, wordt nog opgespoord. Dat maakte de politie bekend, zo meldt de Indiase nieuwszender NDTV.

Ontvoerd en verkracht
Volgens haar klacht bij de politie reisde het slachtoffer na een bezoek aan haar familie in Jagatpur alleen met de bus naar haar dorp in Gukla, beide in de noordelijke deelstaat Punjab. De chauffeur en de conducteur weigerden haar naar de gevraagde bestemming te brengen en ontvoerden haar naar een huis nabij Gurdaspur waar vijf andere mannen hen opwachtten.

Nadat ze door de zeven mannen was verkracht, werd ze 's ochtends vroeg langs een weg nabij haar dorp achtergelaten.

Protesten

De gruwelijke feiten volgen minder dan een maand nadat een groepsverkrachting van een 23-jarige vrouw in de hoofdstad New Delhi voor protesten in het land zorgden. De vrouw overleed aan haar verwondingen in een ziekenhuis in Singapore op 29 december.

Vijf mannen worden beschuldigd van ontvoering, verkrachting en moord. Een zesde verdachte zou nog minderjarig zijn.

In India zijn zes mannen opgepakt die ervan verdacht worden een 29-jarige vrouw te hebben verkracht. Nog geen maand geleden zorgde een gelijkaardige groepsverkrachting in het land voor opschudding. Een zevende verdachte die is ondergedoken, wordt nog opgespoord. Dat maakte de politie bekend, zo meldt de Indiase nieuwszender NDTV. Ontvoerd en verkracht Volgens haar klacht bij de politie reisde het slachtoffer na een bezoek aan haar familie in Jagatpur alleen met de bus naar haar dorp in Gukla, beide in de noordelijke deelstaat Punjab. De chauffeur en de conducteur weigerden haar naar de gevraagde bestemming te brengen en ontvoerden haar naar een huis nabij Gurdaspur waar vijf andere mannen hen opwachtten. Nadat ze door de zeven mannen was verkracht, werd ze 's ochtends vroeg langs een weg nabij haar dorp achtergelaten. Protesten De gruwelijke feiten volgen minder dan een maand nadat een groepsverkrachting van een 23-jarige vrouw in de hoofdstad New Delhi voor protesten in het land zorgden. De vrouw overleed aan haar verwondingen in een ziekenhuis in Singapore op 29 december. Vijf mannen worden beschuldigd van ontvoering, verkrachting en moord. Een zesde verdachte zou nog minderjarig zijn.