Niet dat er in Washington veel mensen zijn die eraan twijfelen dat Hillary Clinton kandidaat zal zijn voor het Witte Huis in 2016. Ze doet officieel niets, maar loopt vooraan in de vroege peilingen en de Republikeinen vallen haar nu al aan alsof ze de Democratische nominatie op zak heeft.

Anthony Weiner - hij van de Twitterschandalen met vreemde dames en de naaktfoto's van zichzelf op het internet - zit op de eerste rij voor wat betreft Hillary's plannen. Zijn vrouw, Huma Abedin, is al jaren de rechterhand van de voormalige First Lady en minister van Buitenlandse Zaken.

In een interview met de website BuzzFeed stelde Weiner dat Hillary Huma wel degelijk een rol zal toebedelen in 2016. Wat die rol is, wil hij niet zeggen, maar dat hij weet dat ze hem krijgt, is het nieuws, want dat bevestigt dat Hillary wel degelijk een presidentscampagne voorbereidt.

Monty Python-sketch

Anthony Weiner moest in 2011 ontslag nemen uit het Amerikaanse parlement toen bekend werd dat hij naaktfoto's van zichzelf naar een aantal vrouwen had gestuurd via Twitter. Enkele maanden geleden stelde hij zich kandidaat voor het burgemeesterschap van New York. Vervolgens werd bekend dat hij zelfs na zijn parlementair ontslag nog seksueel getinte Twitterberichten uitwisselde met vreemde dames.

In het interview met Buzzfeed geeft Weiner toe dat hij de carrière van zijn vrouw daar bepaald geen goed mee doet. "Ze heeft het zwaar te verduren gekregen", erkent hij.

Ondertussen ging Weiner zelf een paar dagen terug nogmaals viraal met een blunder toen hij een journaliste van de Britse zender ITV voor de camera's uitlachte om haar accent. "Het is moeilijk om jou serieus te nemen", zei hij. "Het is net alsof ik in een Monty Python-sketch terechtgekomen ben."

Niet dat er in Washington veel mensen zijn die eraan twijfelen dat Hillary Clinton kandidaat zal zijn voor het Witte Huis in 2016. Ze doet officieel niets, maar loopt vooraan in de vroege peilingen en de Republikeinen vallen haar nu al aan alsof ze de Democratische nominatie op zak heeft. Anthony Weiner - hij van de Twitterschandalen met vreemde dames en de naaktfoto's van zichzelf op het internet - zit op de eerste rij voor wat betreft Hillary's plannen. Zijn vrouw, Huma Abedin, is al jaren de rechterhand van de voormalige First Lady en minister van Buitenlandse Zaken. In een interview met de website BuzzFeed stelde Weiner dat Hillary Huma wel degelijk een rol zal toebedelen in 2016. Wat die rol is, wil hij niet zeggen, maar dat hij weet dat ze hem krijgt, is het nieuws, want dat bevestigt dat Hillary wel degelijk een presidentscampagne voorbereidt.Monty Python-sketch Anthony Weiner moest in 2011 ontslag nemen uit het Amerikaanse parlement toen bekend werd dat hij naaktfoto's van zichzelf naar een aantal vrouwen had gestuurd via Twitter. Enkele maanden geleden stelde hij zich kandidaat voor het burgemeesterschap van New York. Vervolgens werd bekend dat hij zelfs na zijn parlementair ontslag nog seksueel getinte Twitterberichten uitwisselde met vreemde dames. In het interview met Buzzfeed geeft Weiner toe dat hij de carrière van zijn vrouw daar bepaald geen goed mee doet. "Ze heeft het zwaar te verduren gekregen", erkent hij. Ondertussen ging Weiner zelf een paar dagen terug nogmaals viraal met een blunder toen hij een journaliste van de Britse zender ITV voor de camera's uitlachte om haar accent. "Het is moeilijk om jou serieus te nemen", zei hij. "Het is net alsof ik in een Monty Python-sketch terechtgekomen ben."