De militair zal dat doen in een documentaire die door televisiezender Fox News zal worden uitgezonden. De aankondiging van de documentaire heeft opvallend veel weg van een trailer van een Amerikaanse actiefilm. Ook de titel van de docu, "De man die Osama bin Laden heeft gedood", kan zo op een filmaffiche.

De documentaire zal in twee delen worden uitgezonden, op 11 en 12 november. In de reportage vertelt de elitesoldaat onder andere over "de laatste momenten van de terroristenleider en over wat er gebeurde toen hij zijn laatste adem uitblies", aldus de zender in een communiqué.

De Amerikaanse raid die aan Bin Laden het leven kostte, vond in mei 2011 plaats in het Pakistaanse Abbottabad. (Belga/TE)

De militair zal dat doen in een documentaire die door televisiezender Fox News zal worden uitgezonden. De aankondiging van de documentaire heeft opvallend veel weg van een trailer van een Amerikaanse actiefilm. Ook de titel van de docu, "De man die Osama bin Laden heeft gedood", kan zo op een filmaffiche.De documentaire zal in twee delen worden uitgezonden, op 11 en 12 november. In de reportage vertelt de elitesoldaat onder andere over "de laatste momenten van de terroristenleider en over wat er gebeurde toen hij zijn laatste adem uitblies", aldus de zender in een communiqué.De Amerikaanse raid die aan Bin Laden het leven kostte, vond in mei 2011 plaats in het Pakistaanse Abbottabad. (Belga/TE)