De senatoren krijgen zowel woensdag als donderdag acht uur de tijd om vragen te stellen aan de Democratische aanklagers van het Huis van Afgevaardigden en Trumps advocaten. De vragen moeten ze schriftelijk indienen bij opperrechter en procesvoorzitter John Roberts.

De leider van de Republikeinen in de Senaat, Mitch McConnell, zei dinsdag dat de partijen om de beurt vragen mogen stellen. Hij drukte de senatoren op het hart om de vragen en antwoorden kort en bondig te houden. Volgens voorzitter Roberts moet iedere vraag binnen vijf minuten beantwoord kunnen worden.

De senatoren krijgen zowel woensdag als donderdag acht uur de tijd om vragen te stellen aan de Democratische aanklagers van het Huis van Afgevaardigden en Trumps advocaten. De vragen moeten ze schriftelijk indienen bij opperrechter en procesvoorzitter John Roberts. De leider van de Republikeinen in de Senaat, Mitch McConnell, zei dinsdag dat de partijen om de beurt vragen mogen stellen. Hij drukte de senatoren op het hart om de vragen en antwoorden kort en bondig te houden. Volgens voorzitter Roberts moet iedere vraag binnen vijf minuten beantwoord kunnen worden.