Dat betekent dat hem geen zware feiten ten laste worden gelegd, zegt de Franse magistraat Eric Maillaud, die de Alpenmoord in Frankrijk onderzoekt.

Kogels in het hoofd

De 54-jarige Zaid al-Hilli is de broer van Saad al-Hilli, een van de slachtoffers van de moordpartij op 5 september 2012 in de buurt van het Franse dorp Chevaline, bij Annecy. Toen kregen de man, zijn vrouw en haar moeder verschillende kogels in het hoofd, en ook een vermoedelijk toevallige passant op de fiets werd gedood. De twee kinderen van het echtpaar overleefden de schietpartij.

Erfeniskwestie

De twee broers zouden in onmin leven in verband met een erfeniskwestie. Zaid al-Hilli zou daarom een moordenaar onder de arm hebben kunnen nemen. Hij werd echter op borg vrijgelaten wegens een gebrek aan bewijs. (Belga/TV)

Dat betekent dat hem geen zware feiten ten laste worden gelegd, zegt de Franse magistraat Eric Maillaud, die de Alpenmoord in Frankrijk onderzoekt.Kogels in het hoofd De 54-jarige Zaid al-Hilli is de broer van Saad al-Hilli, een van de slachtoffers van de moordpartij op 5 september 2012 in de buurt van het Franse dorp Chevaline, bij Annecy. Toen kregen de man, zijn vrouw en haar moeder verschillende kogels in het hoofd, en ook een vermoedelijk toevallige passant op de fiets werd gedood. De twee kinderen van het echtpaar overleefden de schietpartij.Erfeniskwestie De twee broers zouden in onmin leven in verband met een erfeniskwestie. Zaid al-Hilli zou daarom een moordenaar onder de arm hebben kunnen nemen. Hij werd echter op borg vrijgelaten wegens een gebrek aan bewijs. (Belga/TV)