Minister van Onderwijs Etmonia David-Tarpeh kan het niet geloven en is van plan om het bestuur van de universiteit aan te spreken op de zaak, meldt de BBC. De universiteit zelf kaatst echter de bal terug en zegt dat de studenten geen enthousiasme toonden en onvoldoende Engels kennen.

President Ellen Johnson Sirleaf, die in 2011 de Nobelprijs voor de Vrede won, heeft onlangs nog toegegeven dat het onderwijssysteem in haar land nog steeds een 'warboel' is en dat er nog veel werk aan de winkel is om het te verbeteren. Dat echt alle studenten zakken voor het toelatingsexamen (dat 25 dollar kost, nvdr.), is echter nog nooit eerder gebeurd.

Liberia is nog niet helemaal hersteld van de bloedige burgeroorlog die tien jaar geleden eindigde.

Minister van Onderwijs Etmonia David-Tarpeh kan het niet geloven en is van plan om het bestuur van de universiteit aan te spreken op de zaak, meldt de BBC. De universiteit zelf kaatst echter de bal terug en zegt dat de studenten geen enthousiasme toonden en onvoldoende Engels kennen. President Ellen Johnson Sirleaf, die in 2011 de Nobelprijs voor de Vrede won, heeft onlangs nog toegegeven dat het onderwijssysteem in haar land nog steeds een 'warboel' is en dat er nog veel werk aan de winkel is om het te verbeteren. Dat echt alle studenten zakken voor het toelatingsexamen (dat 25 dollar kost, nvdr.), is echter nog nooit eerder gebeurd.Liberia is nog niet helemaal hersteld van de bloedige burgeroorlog die tien jaar geleden eindigde.