Muhammad werd beschouwd als een van de sleutelfiguren van de dodelijke aanslagen op de Amerikaanse ambassades in Nairobi (Kenia) en Dar es-Salaam (Tanzania). Daarbij kwamen in juli 1998 224 mensen om het leven.

"We hebben de informatie ontvangen van de Somalische autoriteiten. Ze hebben ons gezegd dat er woensdag twee terroristen gedood werden in Somalië. De twee werden geïdentificeerd als Fazul Mohammed en Ali Dere", aldus Mathew Iteere.

Volgens de veiligheidsdiensten van de Somalische overgangsregering kwamen de twee vermoedelijke leden van al-Shabaab, een Somalische islamitische terroristische organisatie, in de nacht van dinsdag op woensdag om het leven, nadat ze ingereden waren op een wegversperring. (Belga)

Muhammad werd beschouwd als een van de sleutelfiguren van de dodelijke aanslagen op de Amerikaanse ambassades in Nairobi (Kenia) en Dar es-Salaam (Tanzania). Daarbij kwamen in juli 1998 224 mensen om het leven. "We hebben de informatie ontvangen van de Somalische autoriteiten. Ze hebben ons gezegd dat er woensdag twee terroristen gedood werden in Somalië. De twee werden geïdentificeerd als Fazul Mohammed en Ali Dere", aldus Mathew Iteere. Volgens de veiligheidsdiensten van de Somalische overgangsregering kwamen de twee vermoedelijke leden van al-Shabaab, een Somalische islamitische terroristische organisatie, in de nacht van dinsdag op woensdag om het leven, nadat ze ingereden waren op een wegversperring. (Belga)