Dat meldt de politie. De raid vond 's nachts plaats in de stad Gwaram, in de noordelijke staat Jigawa. Urenlang werden schoten uitgewisseld tussen de aanvallers en ordetroepen. "We hebben zeven politiemannen verloren. Ook een burger kwam om", aldus Tamari Yabo van de lokale politie.

De aanval is vermoedelijk het werk van de radicale islamistische groepering Boko Haram. Zij voerden al tientallen raids uit in de regio. Sinds begin dit jaar zijn er ten gevolge van de oproer van Boko Haram en de daaruit volgende militaire operaties al meer dan 1500 doden gevallen. (Belga/TV)

Dat meldt de politie. De raid vond 's nachts plaats in de stad Gwaram, in de noordelijke staat Jigawa. Urenlang werden schoten uitgewisseld tussen de aanvallers en ordetroepen. "We hebben zeven politiemannen verloren. Ook een burger kwam om", aldus Tamari Yabo van de lokale politie.De aanval is vermoedelijk het werk van de radicale islamistische groepering Boko Haram. Zij voerden al tientallen raids uit in de regio. Sinds begin dit jaar zijn er ten gevolge van de oproer van Boko Haram en de daaruit volgende militaire operaties al meer dan 1500 doden gevallen. (Belga/TV)