Na het noorden van Italië is nu ook het westen van Bulgarije is opgeschrokken door een aardbeving. Volgens de staatsomroep had de beving een kracht van 5,8 op de schaal van Richter. Er vielen geen slachtoffers, zegt de Bulgaarse minister van Binnenlandse Zaken, Tsvetan Tsvetanov.

Het epicentrum bevond zich op ongeveer 20 kilometer afstand van de hoofdstad Sofia. Er zouden geen slachtoffers gevallen zijn maar de materiële schade is volgens de eerste berichten wel aanzienlijk. Getuigen spreken van ingestorte muren, gebroken ramen en ingestorte schoorstenen.

Het noorden van Italië werd zondagochtend getroffen door een aardbeving. Daarbij kwamen zeker zes mensen om het leven. (Belga/INM)

Na het noorden van Italië is nu ook het westen van Bulgarije is opgeschrokken door een aardbeving. Volgens de staatsomroep had de beving een kracht van 5,8 op de schaal van Richter. Er vielen geen slachtoffers, zegt de Bulgaarse minister van Binnenlandse Zaken, Tsvetan Tsvetanov. Het epicentrum bevond zich op ongeveer 20 kilometer afstand van de hoofdstad Sofia. Er zouden geen slachtoffers gevallen zijn maar de materiële schade is volgens de eerste berichten wel aanzienlijk. Getuigen spreken van ingestorte muren, gebroken ramen en ingestorte schoorstenen. Het noorden van Italië werd zondagochtend getroffen door een aardbeving. Daarbij kwamen zeker zes mensen om het leven. (Belga/INM)