Bij een schietpartij op een strand aan een toeristenhotel in het Tunesische Sousse zijn minstens 27 doden gevallen, meldt Al Jazeera.

Een schutter zou zijn gedood, meldt Sky News.

Nog volgens Al Jazeera is er verschillende keren over en weer geschoten tussen de daders van de aanslag en de politie.

In maart vielen islamistische militanten het Bardo-museum in de hoofdstad Tunis aan, daarbij toeristen dodend onder wie één Belgische vrouw. Sindsdien is de situatie in het land gespannen. Het ging toen om de meest wreedaardige aanslag in lange tijd in het land.

Volgens de Britse televisiezender Sky vluchten toeristen weg naar aanleiding van de aanslag in Sousse.

Later meer.

Bij een schietpartij op een strand aan een toeristenhotel in het Tunesische Sousse zijn minstens 27 doden gevallen, meldt Al Jazeera. Een schutter zou zijn gedood, meldt Sky News. Nog volgens Al Jazeera is er verschillende keren over en weer geschoten tussen de daders van de aanslag en de politie.In maart vielen islamistische militanten het Bardo-museum in de hoofdstad Tunis aan, daarbij toeristen dodend onder wie één Belgische vrouw. Sindsdien is de situatie in het land gespannen. Het ging toen om de meest wreedaardige aanslag in lange tijd in het land. Volgens de Britse televisiezender Sky vluchten toeristen weg naar aanleiding van de aanslag in Sousse. Later meer.