Bij de aanslag tegen een trainingskamp voor paramilitairen in het noordoosten van Pakistan werden minstens 70 mensen gedood en raakten tientallen anderen gewond, aldus de Pakistaanse politie. De aanslagen vonden plaats in Shabqadar, in het district Charsadda, toen rekruten het trainingskamp wilden verlaten.

Rekruten

Volgens een lokale politiechef zijn meer dan 70 mensen gedood, vooral rekruten maar ook enkele burgers. Volgens de politiechef blies een motorrijder zichzelf op nabij de poort van het trainingskamp, waar de rekruten op dat moment hun bagage naar autobussen brachten. Daarna volgde een tweede aanslag. (Belga/EE)

Bij de aanslag tegen een trainingskamp voor paramilitairen in het noordoosten van Pakistan werden minstens 70 mensen gedood en raakten tientallen anderen gewond, aldus de Pakistaanse politie. De aanslagen vonden plaats in Shabqadar, in het district Charsadda, toen rekruten het trainingskamp wilden verlaten. Rekruten Volgens een lokale politiechef zijn meer dan 70 mensen gedood, vooral rekruten maar ook enkele burgers. Volgens de politiechef blies een motorrijder zichzelf op nabij de poort van het trainingskamp, waar de rekruten op dat moment hun bagage naar autobussen brachten. Daarna volgde een tweede aanslag. (Belga/EE)