Bij de instorting van een podium zaterdagavond tijdens een concert van countrymuziek in de Amerikaanse staat Indiana zijn al 4 doden en 40 gewonden geteld.

Een sterke rukwind zaterdagavond rond 21.00 uur plaatselijke tijd deed het podium instorten, aldus de politie. Het eerste deel van het spektakel was net achter de rug en de groep Sugarland zou net aantreden. Volgens de organisatoren kan de balans nog oplopen.

De gewonden zijn overgebracht naar ziekenhuizen in de streek van Indianapolis. In totaal waren zowat 12.000 mensen naar het optreden afgezakt. (Belga)

Bij de instorting van een podium zaterdagavond tijdens een concert van countrymuziek in de Amerikaanse staat Indiana zijn al 4 doden en 40 gewonden geteld. Een sterke rukwind zaterdagavond rond 21.00 uur plaatselijke tijd deed het podium instorten, aldus de politie. Het eerste deel van het spektakel was net achter de rug en de groep Sugarland zou net aantreden. Volgens de organisatoren kan de balans nog oplopen. De gewonden zijn overgebracht naar ziekenhuizen in de streek van Indianapolis. In totaal waren zowat 12.000 mensen naar het optreden afgezakt. (Belga)