Daarbij vielen volgens een hooggeplaatste bron bij het ministerie van Gezondheid 26 doden. Het is al de tweede aanslag op drie dagen tijd in de Iraakse hoofdstad.

'Twee zelfmoordterroristen hebben zichzelf tot ontploffing gebracht op het al-Tayyaranplein in het centrum van Bagdad', aldus generaal en woordvoerder Saad Maan eerder op de dag. 'Er vielen zestien doden.' Dokter Abdel Ghani al-Saadi, directeur-generaal Gezondheid voor het oostelijke deel van Bagdad, zegt dat er 90 gewonden gevallen zijn.

Daarbij vielen volgens een hooggeplaatste bron bij het ministerie van Gezondheid 26 doden. Het is al de tweede aanslag op drie dagen tijd in de Iraakse hoofdstad.'Twee zelfmoordterroristen hebben zichzelf tot ontploffing gebracht op het al-Tayyaranplein in het centrum van Bagdad', aldus generaal en woordvoerder Saad Maan eerder op de dag. 'Er vielen zestien doden.' Dokter Abdel Ghani al-Saadi, directeur-generaal Gezondheid voor het oostelijke deel van Bagdad, zegt dat er 90 gewonden gevallen zijn.