"We kunnen en we zullen niet rusten voor het toestel is gevonden", zei minister van Transport Hishammuddin Hussein. Het vliegtuig dat op weg was naar Peking met 239 mensen aan boord, verdween op 8 maart, ongeveer een uur nadat het was opgestegen van op Kuala Lumpur International Airport. "We kunnen en we zullen de families van de crew en de passagiers van MH370 niet in de steek laten", aldus nog de minister.

"Nu de zoekacties in een meer uitdagende fase terechtkomen, herbevestigen we ons engagement om met hernieuwde kracht het vermiste vliegtuig te lokaliseren." Hussein bedankte Australië, China en de andere landen die deelnemen aan de tot nu toe vruchteloze zoektocht. (Belga/TE)

"We kunnen en we zullen niet rusten voor het toestel is gevonden", zei minister van Transport Hishammuddin Hussein. Het vliegtuig dat op weg was naar Peking met 239 mensen aan boord, verdween op 8 maart, ongeveer een uur nadat het was opgestegen van op Kuala Lumpur International Airport. "We kunnen en we zullen de families van de crew en de passagiers van MH370 niet in de steek laten", aldus nog de minister. "Nu de zoekacties in een meer uitdagende fase terechtkomen, herbevestigen we ons engagement om met hernieuwde kracht het vermiste vliegtuig te lokaliseren." Hussein bedankte Australië, China en de andere landen die deelnemen aan de tot nu toe vruchteloze zoektocht. (Belga/TE)