London 2012, de organisator van de Olympische Spelen volgend jaar, maakte vandaag bekend dat 1,9 miljoen mensen geprobeerd hebben om een ticket te kopen voor een sportwedstrijd. Niet meer dan 700.000 (36 %) zijn daarin geslaagd.

Voorzitter Paul Deigthon excuseerde zich. "Het gaat om een enorm aantal tickets dat al in de eerste ronde verkocht is. We zullen ons best doen om in de tweede ronde zoveel mogelijk tickets te verkopen aan mensen die ernaast grepen in de eerste ronde."

Al die mensen kregen vandaag een e-mail met de uitnodiging om met voorrang deel te nemen aan de tweede ronde die start op vrijdag 24 juni om 6 uur 's ochtends en duurt tot zondag 3 juli om 6 uur 's avonds.

Op dit ogenblik zijn al 21 sportwedstrijden volledig uitverkocht. Voor sommige andere wedstrijden zijn er nog beperkte mogelijkheden. Toch zijn er nog 2,3 miljoen tickets te koop, waaronder 1,7 miljoen voor voetbalwedstrijden. (EE)

London 2012, de organisator van de Olympische Spelen volgend jaar, maakte vandaag bekend dat 1,9 miljoen mensen geprobeerd hebben om een ticket te kopen voor een sportwedstrijd. Niet meer dan 700.000 (36 %) zijn daarin geslaagd. Voorzitter Paul Deigthon excuseerde zich. "Het gaat om een enorm aantal tickets dat al in de eerste ronde verkocht is. We zullen ons best doen om in de tweede ronde zoveel mogelijk tickets te verkopen aan mensen die ernaast grepen in de eerste ronde." Al die mensen kregen vandaag een e-mail met de uitnodiging om met voorrang deel te nemen aan de tweede ronde die start op vrijdag 24 juni om 6 uur 's ochtends en duurt tot zondag 3 juli om 6 uur 's avonds. Op dit ogenblik zijn al 21 sportwedstrijden volledig uitverkocht. Voor sommige andere wedstrijden zijn er nog beperkte mogelijkheden. Toch zijn er nog 2,3 miljoen tickets te koop, waaronder 1,7 miljoen voor voetbalwedstrijden. (EE)