Astrid Wittebolle

Waf Waf TV

Astrid Wittebolle Astrid Wittebolle selecteert voor u de site van de dag.

Een tv-kanaal voor uw beste vriend

Maak kennis met het fenomeen DOGTV, een tv-kanaal dat exclusief gemaakt wordt voor honden. De doelgroep bestaat vooral uit die trouwe viervoeters die overdag alleen thuis moeten blijven. Vaak worden ze daar een beetje neurastheniek van: ze knagen aan tafelpoten of zitten stilletjes in een hoekje te janken.

Met DOGTV is dat nu allemaal verleden tijd. Het oogt allemaal erg wetenschappelijk. Een aantal autoriteitsargumenten: de Humane Society of the United States (HSUS), The American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA) en The American Veterinary Medical Association (AVMA) zouden DOGTV allemaal geweldig vinden. Rare jongens die Amerikanen.

Er zijn programma’s voor hyperactieve dieren en er zijn programma’s die de lusteloze dieren tot actie moeten aanzetten. En er zijn ook leerrijke filmpjes: zoals dat filmpje waarin Bobby leert niet in de benen van de postbode te bijten wanneer hij aanbelt.

Nu alleen nog maar op de kabel in San Diego maar binnenkort in de hele Verenigde Staten. De website biedt ons alvast genoeg voer voor een copieus voorgerecht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content