Dassen zijn tijdloos. Net wanneer we denken dat ze helemaal out zijn, zien we weer hippe jonge mensen (zowel jongens als meisjes) door de straten flaneren met een reep textiel rond hun hals. Soms fijn en smal, dan weer borstkasbreed met kleurrijke taferelen. Maar wie kan er zonder moeite een das knopen? Wedden dat u 's morgens ook staat te vloeken voor de spiegel en dat u soms - ten einde raad - nog even langsgaat bij vader of grootvader die de handigheid wel nog onder de knie heeft.

Voortaan verdwijnt al uw ochtendstress met TieSight. Deze app tovert uw laptop, smarphone of iPad om tot een spiegel. U krijgt ook stap voor stap instructies die u helpen bij het maken van de fraaiste knopen. Mooi zijn zonder moeite, het kan toch.

Dassen zijn tijdloos. Net wanneer we denken dat ze helemaal out zijn, zien we weer hippe jonge mensen (zowel jongens als meisjes) door de straten flaneren met een reep textiel rond hun hals. Soms fijn en smal, dan weer borstkasbreed met kleurrijke taferelen. Maar wie kan er zonder moeite een das knopen? Wedden dat u 's morgens ook staat te vloeken voor de spiegel en dat u soms - ten einde raad - nog even langsgaat bij vader of grootvader die de handigheid wel nog onder de knie heeft. Voortaan verdwijnt al uw ochtendstress met TieSight. Deze app tovert uw laptop, smarphone of iPad om tot een spiegel. U krijgt ook stap voor stap instructies die u helpen bij het maken van de fraaiste knopen. Mooi zijn zonder moeite, het kan toch.