Iedere muzikant droomt ervan om een hit te scoren. Maar zelfs wanneer u een supergroep rond u heeft verzameld en prachtnummers heeft gemaakt, is eeuwige roem eerder uitzondering dan regel. Hoe raakt u uit dat repetitiehok? Door een trouwe fanbasis op te bouwen. Fans doen het werk voor u: ze maken gratis reclame, komen naar uw optredens en kopen later uw cd's.

Een efficiënte manier om fans te maken en te vinden is TwitMusic. Hier kunt u uw nummers achterlaten en meer over uzelf vertellen. Anderen kunnen fan worden en wanneer ze dat doen worden hun Twitter-vrienden automatisch op de hoogte gebracht van die muzikale voorkeur. Met een beetje geluk verspreidt uw muziek zich als een virus. En wie zelf geen muziek speelt, kan hier natuurlijk boeiende bands ontdekken die nog niemand kent. Cool!

Iedere muzikant droomt ervan om een hit te scoren. Maar zelfs wanneer u een supergroep rond u heeft verzameld en prachtnummers heeft gemaakt, is eeuwige roem eerder uitzondering dan regel. Hoe raakt u uit dat repetitiehok? Door een trouwe fanbasis op te bouwen. Fans doen het werk voor u: ze maken gratis reclame, komen naar uw optredens en kopen later uw cd's. Een efficiënte manier om fans te maken en te vinden is TwitMusic. Hier kunt u uw nummers achterlaten en meer over uzelf vertellen. Anderen kunnen fan worden en wanneer ze dat doen worden hun Twitter-vrienden automatisch op de hoogte gebracht van die muzikale voorkeur. Met een beetje geluk verspreidt uw muziek zich als een virus. En wie zelf geen muziek speelt, kan hier natuurlijk boeiende bands ontdekken die nog niemand kent. Cool!