Niemand kan nog zonder e-mail, maar het is onrustwekkend hoeveel tijd een mens per dag verliest met het behandelen van de elektronische post. Spam is een ding, nieuwsbrieven een ander. Belangrijke mails zijn haast niet te onderscheiden van onbelangrijke, tenzij je ze een voor een opent en bekijkt. Gelukkig is er nu OtherInbox. Deze service - en hij is gratis - is goed nieuws voor iedereen die zijn mail via Yahoo of Gmail verstuurt en ontvangt.

Als een volautomatische secretaris/secretaresse bepaalt het proramma welke mail u dringend moet lezen en welke u met een gerust hart kunt opsparen tot u een dood moment heeft. WIlt u van die vervelende nieuwsbrief af waarop u zich nooit geaboneerd hebt? Geen probleem. Hoe het systeem werkt, is voer voor specialisten. Afgaande op de reacties van de gebruikers, biedt het soelaas voor iedereen die verzuipt in een dagelijkse mailtsunami. Er wordt ook gewerkt aan een versie voor andere mailaccounts.

Niemand kan nog zonder e-mail, maar het is onrustwekkend hoeveel tijd een mens per dag verliest met het behandelen van de elektronische post. Spam is een ding, nieuwsbrieven een ander. Belangrijke mails zijn haast niet te onderscheiden van onbelangrijke, tenzij je ze een voor een opent en bekijkt. Gelukkig is er nu OtherInbox. Deze service - en hij is gratis - is goed nieuws voor iedereen die zijn mail via Yahoo of Gmail verstuurt en ontvangt. Als een volautomatische secretaris/secretaresse bepaalt het proramma welke mail u dringend moet lezen en welke u met een gerust hart kunt opsparen tot u een dood moment heeft. WIlt u van die vervelende nieuwsbrief af waarop u zich nooit geaboneerd hebt? Geen probleem. Hoe het systeem werkt, is voer voor specialisten. Afgaande op de reacties van de gebruikers, biedt het soelaas voor iedereen die verzuipt in een dagelijkse mailtsunami. Er wordt ook gewerkt aan een versie voor andere mailaccounts.