Voortaan verkoopt Apple ook zelf de iPhone via haar website. Tot nu toe werden iPhones vooral aangeboden door Mobistar, partners van Mobistar en Apple stores en sinds vorige week ook door Telenet.

De lancering van de iPhone had in België heel wat voeten in de aarde. Apple kondigde immers aan dat deze enkel verkocht zou worden in Mobistar-winkels.

Koppelverkoop was op dat moment in ons land verboden, maar deze wet is aangepast onder druk van Europa.

Ondertussen biedt ook Telenet de iPhone aan. Mensen kunnen hem zelfs kopen voor 1 euro, op voorwaarde dat ze er een abonnement bijnemen van 75 euro per maand.

Via de website van Apple kost een iPhone 4 nu 759 euro. In een Mobistar-winkel is hij 10 euro goedkoper: daar kost hij 749 euro. (NC)

Voortaan verkoopt Apple ook zelf de iPhone via haar website. Tot nu toe werden iPhones vooral aangeboden door Mobistar, partners van Mobistar en Apple stores en sinds vorige week ook door Telenet. De lancering van de iPhone had in België heel wat voeten in de aarde. Apple kondigde immers aan dat deze enkel verkocht zou worden in Mobistar-winkels. Koppelverkoop was op dat moment in ons land verboden, maar deze wet is aangepast onder druk van Europa. Ondertussen biedt ook Telenet de iPhone aan. Mensen kunnen hem zelfs kopen voor 1 euro, op voorwaarde dat ze er een abonnement bijnemen van 75 euro per maand. Via de website van Apple kost een iPhone 4 nu 759 euro. In een Mobistar-winkel is hij 10 euro goedkoper: daar kost hij 749 euro. (NC)