De vechtpartij deed zich in een Apple store in Beijing. Nog voor de opening van de winkel verdrong zich een menigte voor de deuren. Toen een medewerker een einde wilde maken aan het duwen en trekken, bestormde de massa de winkel. Daarbij vielen vier gewonden die werden overgebracht naar het ziekenhuis.

Ook op andere plaatsen in China is de lancering van de iPad 2 niet vlekkeloos verlopen. Overal stonden duizenden mensen in de rij. Op vele plaatsen werd grof geld geboden voor een plekje en heel wat mensen verkochten hun iPad meteen door aan een woekerprijs. (EE)

De vechtpartij deed zich in een Apple store in Beijing. Nog voor de opening van de winkel verdrong zich een menigte voor de deuren. Toen een medewerker een einde wilde maken aan het duwen en trekken, bestormde de massa de winkel. Daarbij vielen vier gewonden die werden overgebracht naar het ziekenhuis. Ook op andere plaatsen in China is de lancering van de iPad 2 niet vlekkeloos verlopen. Overal stonden duizenden mensen in de rij. Op vele plaatsen werd grof geld geboden voor een plekje en heel wat mensen verkochten hun iPad meteen door aan een woekerprijs. (EE)