Twintig jongeren hebben maandagmiddag omstreeks 12 uur in de studio's van jongeren- en gameszender GUNKtv in Antwerpen het wereldrecord gamen verbroken.

De recordpoging startte zaterdagochtend om 10 uur. De kandidaten moesten meer dan vijftig uur aan een stuk het computerspel 'Assassin's Creed: Brotherhood' spelen.

Van de twintig oorspronkelijke deelnemers waren er om 13 uur nog zestien aan het gamen, de overige vier waren afgevallen. Ze spelen verder om het recordt zo hoog mogelijk te stellen.

Volgens Stefan Devroey van T.Vgas, het bedrijf achter GUNKtv, hebben de deelnemers de intentie om door te gaan tot de kaap van zeventig uur bereikt is.

De persoon die als laatste overblijft, krijgt onder andere 3.000 euro en een vermelding in het Guinness World Records Book.

Twintig jongeren hebben maandagmiddag omstreeks 12 uur in de studio's van jongeren- en gameszender GUNKtv in Antwerpen het wereldrecord gamen verbroken. De recordpoging startte zaterdagochtend om 10 uur. De kandidaten moesten meer dan vijftig uur aan een stuk het computerspel 'Assassin's Creed: Brotherhood' spelen. Van de twintig oorspronkelijke deelnemers waren er om 13 uur nog zestien aan het gamen, de overige vier waren afgevallen. Ze spelen verder om het recordt zo hoog mogelijk te stellen. Volgens Stefan Devroey van T.Vgas, het bedrijf achter GUNKtv, hebben de deelnemers de intentie om door te gaan tot de kaap van zeventig uur bereikt is. De persoon die als laatste overblijft, krijgt onder andere 3.000 euro en een vermelding in het Guinness World Records Book.