Het wordt uitkijken naar de tabletcomputers van de Japanse elektronicagigant Sony. De S1 en S2 moeten de concurrentie aangaan met de iPad van de Amerikaanse marktleider Apple.

S1 en S2

Sony ontwikkelde 2 versies van de tabletcomputer. De S1 heeft een scherm van bijna 25 centimeter diagonaal, twee camera's en een WiFi-aansluiting. De S2 heeft twee schermen en kan in twee geplooid worden. Die laatste is iets omvangrijker dan een smartphone, maar kleiner dan de iPad.

Sony zal online producten verkopen voor de tabletcomputer. Gebruikers zullen bijvoorbeeld muziek, video's en digitale boeken kunnen downloaden. Er zijn ook spelletjes beschikbaar die oorspronkelijk werden ontwikkeld voor de PlayStation.

De tabletcomputers werken met het besturingssysteem Android van Google. Ze zouden vanaf de herfst in de eerste winkels moeten liggen. (Belga)

Het wordt uitkijken naar de tabletcomputers van de Japanse elektronicagigant Sony. De S1 en S2 moeten de concurrentie aangaan met de iPad van de Amerikaanse marktleider Apple. S1 en S2 Sony ontwikkelde 2 versies van de tabletcomputer. De S1 heeft een scherm van bijna 25 centimeter diagonaal, twee camera's en een WiFi-aansluiting. De S2 heeft twee schermen en kan in twee geplooid worden. Die laatste is iets omvangrijker dan een smartphone, maar kleiner dan de iPad. Sony zal online producten verkopen voor de tabletcomputer. Gebruikers zullen bijvoorbeeld muziek, video's en digitale boeken kunnen downloaden. Er zijn ook spelletjes beschikbaar die oorspronkelijk werden ontwikkeld voor de PlayStation. De tabletcomputers werken met het besturingssysteem Android van Google. Ze zouden vanaf de herfst in de eerste winkels moeten liggen. (Belga)