De klacht komt er een week nadat de producent van de iPad Samsung voor een Amerikaanse rechtbank beschuldigde van het kopiëren van verschillende Appleproducten. De nieuwe rechtszaak vergroot de opmerkelijke patentoorlog die momenteel woedt tussen de twee elektronicagiganten.

Samsung diende klacht in bij de rechtbanken in het Zuid-Koreaanse Seoel, het Japanse Tokio en het Duitse Mannheim. Het beschuldigt Apple van inbreuken tegen meerdere patenten op mobiele communicatietechnologie. Steve Downing, woordvoerder van Apple, weigerde alle commentaar. (LV)

De klacht komt er een week nadat de producent van de iPad Samsung voor een Amerikaanse rechtbank beschuldigde van het kopiëren van verschillende Appleproducten. De nieuwe rechtszaak vergroot de opmerkelijke patentoorlog die momenteel woedt tussen de twee elektronicagiganten. Samsung diende klacht in bij de rechtbanken in het Zuid-Koreaanse Seoel, het Japanse Tokio en het Duitse Mannheim. Het beschuldigt Apple van inbreuken tegen meerdere patenten op mobiele communicatietechnologie. Steve Downing, woordvoerder van Apple, weigerde alle commentaar. (LV)