In 2008 kregen de omroepen al een waarschuwing en tijdens het voorjaar van 2010 werden ze opnieuw gecontroleerd. Sommige pagina's bleken seksueel getinte berichten te bevatten die zonder filter en gedurende de hele dag raadpleegbaar waren. Dergelijke berichten zijn volgens de regulator niet geschikt voor sommige minderjarigen en mogen enkel worden uitgezonden indien wordt gewaarborgd dat minderjarigen ze normaal niet kunnen zien of beluisteren.

De boodschappen werden echter gewoon overdag uitgezonden en de omroep trof geen technische maatregelen om te verhinderen dat het jonge publiek ze te zien kreeg. Een vermelding met 18+ vindt de regulator onvoldoende.

Ook bij TMF zijn soortgelijke boodschappen aangetroffen. Omdat het voor deze zender om een eerste vaststelling gaat, kreeg het enkel een waarschuwing.

In 2008 kregen de omroepen al een waarschuwing en tijdens het voorjaar van 2010 werden ze opnieuw gecontroleerd. Sommige pagina's bleken seksueel getinte berichten te bevatten die zonder filter en gedurende de hele dag raadpleegbaar waren. Dergelijke berichten zijn volgens de regulator niet geschikt voor sommige minderjarigen en mogen enkel worden uitgezonden indien wordt gewaarborgd dat minderjarigen ze normaal niet kunnen zien of beluisteren. De boodschappen werden echter gewoon overdag uitgezonden en de omroep trof geen technische maatregelen om te verhinderen dat het jonge publiek ze te zien kreeg. Een vermelding met 18+ vindt de regulator onvoldoende. Ook bij TMF zijn soortgelijke boodschappen aangetroffen. Omdat het voor deze zender om een eerste vaststelling gaat, kreeg het enkel een waarschuwing.