De Nederlandse robots kwamen in de finale nadat ze de Portugese selectie uit Aveiro met 2-1 hadden verslagen.

Volgens een woordvoerder van het Nederlandse team begonnen de robots uit Eindhoven de eindstrijd voortvarend. Snel kwamen ze op een 2-0 voorsprong. Daarna kwamen de Chinezen sterk terug en maakten ze twee doelpunten. Daar bleef het wat betreft de Chinese tegenstand bij. Uiteindelijk wisten de Hollandse machines de match af te maken.

Vooral de robotdoelman bleek effectief. "We hadden hem uitgerust met een extra camera waardoor hij ook hogere ballen wist te stoppen", zei de woordvoerder.

Na een vriendschappelijke wedstrijdje tegen mensen van vlees en bloed volgde de prijsuitreiking. (Belga/TV)

De Nederlandse robots kwamen in de finale nadat ze de Portugese selectie uit Aveiro met 2-1 hadden verslagen. Volgens een woordvoerder van het Nederlandse team begonnen de robots uit Eindhoven de eindstrijd voortvarend. Snel kwamen ze op een 2-0 voorsprong. Daarna kwamen de Chinezen sterk terug en maakten ze twee doelpunten. Daar bleef het wat betreft de Chinese tegenstand bij. Uiteindelijk wisten de Hollandse machines de match af te maken. Vooral de robotdoelman bleek effectief. "We hadden hem uitgerust met een extra camera waardoor hij ook hogere ballen wist te stoppen", zei de woordvoerder.Na een vriendschappelijke wedstrijdje tegen mensen van vlees en bloed volgde de prijsuitreiking. (Belga/TV)