Bezorgd over je digitale voetafdruk? Op myshadow.org krijg je een grafisch overzichtje van al je rondslingerende cybergegevens. De grootte van je digitale schaduw is afhankelijk van de toestellen die je bezit (computer, smartphone, tablet, ...) en de applicaties die je gebruikt. Wedden dat je even schrikt?

Gelukkig is er nog hoop. Zelfs wie zijn hele privacy intussen opgaf vindt op de website tools & tips om één en ander recht te zetten. Wist je bijvoorbeeld dat Google en Facebook je online gedrag opvolgen zodra je bent ingelogd? Of dat je Iphone je hele reilen en zeilen opslaat en mogelijk doorcommuniceert?

Myshadow reikt concrete handvaten aan om je digitale schaduw veilig en beperkt te houden. Toch maar even doen?

http://myshadow.org/

Tina selecteert vier maal per week een app of site van de dag.

Bezorgd over je digitale voetafdruk? Op myshadow.org krijg je een grafisch overzichtje van al je rondslingerende cybergegevens. De grootte van je digitale schaduw is afhankelijk van de toestellen die je bezit (computer, smartphone, tablet, ...) en de applicaties die je gebruikt. Wedden dat je even schrikt? Gelukkig is er nog hoop. Zelfs wie zijn hele privacy intussen opgaf vindt op de website tools & tips om één en ander recht te zetten. Wist je bijvoorbeeld dat Google en Facebook je online gedrag opvolgen zodra je bent ingelogd? Of dat je Iphone je hele reilen en zeilen opslaat en mogelijk doorcommuniceert? Myshadow reikt concrete handvaten aan om je digitale schaduw veilig en beperkt te houden. Toch maar even doen? http://myshadow.org/