Net nu de Goedele uit de winkelrekken verdwijnt, lanceert de Hollandse tegenhanger Linda een interactieve Layar laag voor haar magazine.
En die heeft alles wat een virtuele add-on voor een printmagazine behoeft: toegevoegde filmpjes, 'koop nu' knopjes bij advertenties en links naar interessante stukken waarvoor de papieren ruimte ontbrak.

En daarvoor zijn niet eens ontsierende QR codes of Augmented reality markers nodig. Met de Nederlandse technologie Layar Vision kan je aan eender welke foto of beeld extra data toevoegen.

De ingebouwde scanner herkent de vormgeving van je pagina en roept de voorgeprogrammeerde tekstblokken, knoppen of plaatjes voor je op. Netjes verpakt in een fraaie vormgeving en razendsnel afgeleverd.

De toepassing biedt voor ieder wat wils: extra info voor lezers, een aanvullend platform voor adverteerders. En een supersnelle verbinding tussen de twee. Ziehier de toekomst van printmedia!

Tina Stroobandt / Jusbox.be

De nieuwe LINDA. is verrijkt met Layer from LINDA. magazine on Vimeo.

Net nu de Goedele uit de winkelrekken verdwijnt, lanceert de Hollandse tegenhanger Linda een interactieve Layar laag voor haar magazine. En die heeft alles wat een virtuele add-on voor een printmagazine behoeft: toegevoegde filmpjes, 'koop nu' knopjes bij advertenties en links naar interessante stukken waarvoor de papieren ruimte ontbrak. En daarvoor zijn niet eens ontsierende QR codes of Augmented reality markers nodig. Met de Nederlandse technologie Layar Vision kan je aan eender welke foto of beeld extra data toevoegen. De ingebouwde scanner herkent de vormgeving van je pagina en roept de voorgeprogrammeerde tekstblokken, knoppen of plaatjes voor je op. Netjes verpakt in een fraaie vormgeving en razendsnel afgeleverd. De toepassing biedt voor ieder wat wils: extra info voor lezers, een aanvullend platform voor adverteerders. En een supersnelle verbinding tussen de twee. Ziehier de toekomst van printmedia! Tina Stroobandt / Jusbox.be De nieuwe LINDA. is verrijkt met Layer from LINDA. magazine on Vimeo.