Het meisje kreeg de naam "Like" ("vind ik leuk"), naar de knop waarmee Facebookgebruikers kunnen aangeven dat ze informatie van een andere gebruiker leuk vinden.

Modern en innoverend

"We hebben onze dochter die naam gegeven omdat het modern en innoverend is", aldus Lior Adler, de vader van het meisje. De vader ging na of de naam al eens gebruikt was in Israël, en koos ervoor toen dat niet het geval bleek. "Dat was de voornaamste reden voor mij", klinkt het.

De ouders hebben de naamkeuze ondertussen bekendgemaakt op Facebook en al 40 andere gebruikers gaven aan dit leuk te vinden. (Belga)

Het meisje kreeg de naam "Like" ("vind ik leuk"), naar de knop waarmee Facebookgebruikers kunnen aangeven dat ze informatie van een andere gebruiker leuk vinden. Modern en innoverend "We hebben onze dochter die naam gegeven omdat het modern en innoverend is", aldus Lior Adler, de vader van het meisje. De vader ging na of de naam al eens gebruikt was in Israël, en koos ervoor toen dat niet het geval bleek. "Dat was de voornaamste reden voor mij", klinkt het. De ouders hebben de naamkeuze ondertussen bekendgemaakt op Facebook en al 40 andere gebruikers gaven aan dit leuk te vinden. (Belga)