De iPhone 5 zal dunner zijn dan zijn uiterst succesvolle voorganger en een 8-pixel-camera in plaats van een 5-pixel-camera bevatten.

Dat meldt The Wall Street Journal op basis van leveranciers van Apple. Het nieuwe model komt over enkele maanden uit. Apple weigert, zoals gewoonlijk, elk commentaar. Twee weken geleden berichtte het nieuwsagentschap Bloomberg al over de verbeterde camera, die ook een snellere processor zou krijgen. De nieuwe iPhone zou eveneens een nieuwe draadloze chip van Qualcomm bevatten. Tot nog toe werden die chips door Infineon geproduceerd.

Dunne iPhone

Volgens The Wall Street Journal zou de nieuwe telefoon nog dit kwartaal uitgebracht worden. Bloomberg heeft het, op basis van goed geïnformeerde bronnen, over september. Er wordt al maandenlang gespeculeerd over de datum waarop het toestel op de markt zal worden gebracht. De Amerikaanse krant meldt ook dat de iPhone 5 bijzonder gecompliceerd is om te produceren, aangezien hij zo dun is, wat tot vertragingen zou kunnen leiden.

In het eerste kwartaal van 2011 werden 18,7 miljoen iPhones verkocht. (Belga/INM)

De iPhone 5 zal dunner zijn dan zijn uiterst succesvolle voorganger en een 8-pixel-camera in plaats van een 5-pixel-camera bevatten. Dat meldt The Wall Street Journal op basis van leveranciers van Apple. Het nieuwe model komt over enkele maanden uit. Apple weigert, zoals gewoonlijk, elk commentaar. Twee weken geleden berichtte het nieuwsagentschap Bloomberg al over de verbeterde camera, die ook een snellere processor zou krijgen. De nieuwe iPhone zou eveneens een nieuwe draadloze chip van Qualcomm bevatten. Tot nog toe werden die chips door Infineon geproduceerd.Dunne iPhone Volgens The Wall Street Journal zou de nieuwe telefoon nog dit kwartaal uitgebracht worden. Bloomberg heeft het, op basis van goed geïnformeerde bronnen, over september. Er wordt al maandenlang gespeculeerd over de datum waarop het toestel op de markt zal worden gebracht. De Amerikaanse krant meldt ook dat de iPhone 5 bijzonder gecompliceerd is om te produceren, aangezien hij zo dun is, wat tot vertragingen zou kunnen leiden. In het eerste kwartaal van 2011 werden 18,7 miljoen iPhones verkocht. (Belga/INM)