Dagboeken vervullen allerlei nuttige functies. Ze werken therapeutisch in somberder tijden, verkwikkend op melancholische dagen en verhelderend voor de geschiedschrijvers van morgen. Maar tot voor kort vereisten ze vooral veel werk.

De 'Wonderful days' app blaast dat argument weg. Iphonebezitters leggen voortaan met enkele vingergebaren een fraai vormgegeven naslagwerk van hun leven aan. Je werkt naar keuze met tekst, beelden en coördinaten aan een geheugensteuntje voor later. De voorgeprogrammeerde thema's zorgen voor een vormgeving, passend bij je humeur van de dag. Zelfs een weerfunctie werd niet over het hoofd gezien. Dankzij het aanraakscherm wordt slijtage op de regenknop alvast vermeden. Leve de technologie!

Tina Stroobandt selecteert vier maal per week een app of site van de dag.

Dagboeken vervullen allerlei nuttige functies. Ze werken therapeutisch in somberder tijden, verkwikkend op melancholische dagen en verhelderend voor de geschiedschrijvers van morgen. Maar tot voor kort vereisten ze vooral veel werk. De 'Wonderful days' app blaast dat argument weg. Iphonebezitters leggen voortaan met enkele vingergebaren een fraai vormgegeven naslagwerk van hun leven aan. Je werkt naar keuze met tekst, beelden en coördinaten aan een geheugensteuntje voor later. De voorgeprogrammeerde thema's zorgen voor een vormgeving, passend bij je humeur van de dag. Zelfs een weerfunctie werd niet over het hoofd gezien. Dankzij het aanraakscherm wordt slijtage op de regenknop alvast vermeden. Leve de technologie!