Of hoe zou u deze 3D projectie omschrijven? Het filmpje toont 3 minuten eindresultaat van een ongetwijfeld maandenlang voortraject.

Eerst is een historisch gebouw in hartje Amsterdam minutieus in kaart gebracht. Vervolgens is een team designers en creatieven aan de slag gegaan met een magische animatie, die licht, geluid en omgeving versmelten tot een geweldig meeslepende mix.

Met een heldenrol voor de techneuten die de projectoren gemillimeterd op wisten te stellen én het hoogspanningsnet onder controle hielden.

Heren van tomorowland, wat houdt u nog tegen?

Tina Stroobandt

Of hoe zou u deze 3D projectie omschrijven? Het filmpje toont 3 minuten eindresultaat van een ongetwijfeld maandenlang voortraject. Eerst is een historisch gebouw in hartje Amsterdam minutieus in kaart gebracht. Vervolgens is een team designers en creatieven aan de slag gegaan met een magische animatie, die licht, geluid en omgeving versmelten tot een geweldig meeslepende mix. Met een heldenrol voor de techneuten die de projectoren gemillimeterd op wisten te stellen én het hoogspanningsnet onder controle hielden. Heren van tomorowland, wat houdt u nog tegen? Tina Stroobandt