De prijs voor befaamste knaapjesvalstrik, gaat zonder twijfel naar de X-ray bril. Dit pronkstuk dook op in schimmige krantenadvertenties en beloofde elke vrouw van haar kledij te ontdoen. Maar dan enkel voor de drager van de bril. Menig koorknaapje spaarde zijn zakgeld voor een stiekeme postorderbestelling, die vanzelfsprekend een farce bleek te zijn.

Buitensportmerk Moosejaw duikt in die poel van nostalgie en maakt de belofte waar met een eigen X-ray app. En voorwaar, hij werkt! Zij het louter in zelfgebrouwen lectuur. Download dus de Ipad app, bestel of bekijk de catalogus online en strip de modellen van hun weerbestendige plunje.

Een magische toepassing voor prepuberale jongetjes met weinig multimediaal besef. Wie op wintersportvakantie trekt met twaalfjarige zoon én Ipad, kijkt dus maar best uit zijn doppen.

Tina Stroobandt / Jusbox.be

De prijs voor befaamste knaapjesvalstrik, gaat zonder twijfel naar de X-ray bril. Dit pronkstuk dook op in schimmige krantenadvertenties en beloofde elke vrouw van haar kledij te ontdoen. Maar dan enkel voor de drager van de bril. Menig koorknaapje spaarde zijn zakgeld voor een stiekeme postorderbestelling, die vanzelfsprekend een farce bleek te zijn. Buitensportmerk Moosejaw duikt in die poel van nostalgie en maakt de belofte waar met een eigen X-ray app. En voorwaar, hij werkt! Zij het louter in zelfgebrouwen lectuur. Download dus de Ipad app, bestel of bekijk de catalogus online en strip de modellen van hun weerbestendige plunje. Een magische toepassing voor prepuberale jongetjes met weinig multimediaal besef. Wie op wintersportvakantie trekt met twaalfjarige zoon én Ipad, kijkt dus maar best uit zijn doppen. Tina Stroobandt / Jusbox.be