De meer dan 900 miljoen gebruikers van Facebook kunnen stemmen over de veranderingen in het privacybeleid van de de sociaalnetwerksite. Die wijzigingen werden doorgevoerd vlak voordat de onderneming naar de beurs trok.

Tijdens de onlinebevraging, die op vrijdag 8 juni om 18.00 uur (Belgische tijd) afloopt, moeten de gebruikers aangeven of ze akkoord gaan met de voorwaarden.

De uitslag zal gerespecteerd worden als 30 procent van de Facebookleden - dus zowat 270 miljoen gebruikers - hebben deelgenomen aan het referendum.

Het referendum over het privacybeleid van Facebook komt er nadat

meer dan 7.000 gebruikers van de sociaalnetwerksite hun ongenoegen hadden geuit over de nieuwe regels. (Belga/EE)

Stemmen kan via de applicatie

Volg Knack op Facebook

De meer dan 900 miljoen gebruikers van Facebook kunnen stemmen over de veranderingen in het privacybeleid van de de sociaalnetwerksite. Die wijzigingen werden doorgevoerd vlak voordat de onderneming naar de beurs trok. Tijdens de onlinebevraging, die op vrijdag 8 juni om 18.00 uur (Belgische tijd) afloopt, moeten de gebruikers aangeven of ze akkoord gaan met de voorwaarden. De uitslag zal gerespecteerd worden als 30 procent van de Facebookleden - dus zowat 270 miljoen gebruikers - hebben deelgenomen aan het referendum. Het referendum over het privacybeleid van Facebook komt er nadat meer dan 7.000 gebruikers van de sociaalnetwerksite hun ongenoegen hadden geuit over de nieuwe regels. (Belga/EE) Stemmen kan via de applicatie Volg Knack op Facebook