Met de service kan je teksten en hele webpagina's opslaan, foto's nemen en bestanden uploaden. Al die notities kan je sorteren in verschillende notaboekjes.

Grote kracht is de zoekmotor die zelfs in de betalende optie tekst uit afbeeldingen doorzoekbaar maakt. Wie bijvoorbeeld een foto neemt van een recept uit een kookboek voor Evernote, kan het dan later gemakkelijk terugvinden.

De service heeft voor alle grote platformen gratis apps en programma's waardoor je altijd en overal aan je notities kan en nieuwe zaken kan opslaan.

http://www.evernote.com

Prijs: Gratis te downloaden, een premium account om meer gegevens op te slaan kost 45 dollar per jaar. Platform: Android, Blackberry, iPad, iPhone, PC, Mac.

Met de service kan je teksten en hele webpagina's opslaan, foto's nemen en bestanden uploaden. Al die notities kan je sorteren in verschillende notaboekjes. Grote kracht is de zoekmotor die zelfs in de betalende optie tekst uit afbeeldingen doorzoekbaar maakt. Wie bijvoorbeeld een foto neemt van een recept uit een kookboek voor Evernote, kan het dan later gemakkelijk terugvinden. De service heeft voor alle grote platformen gratis apps en programma's waardoor je altijd en overal aan je notities kan en nieuwe zaken kan opslaan.