Cinemagraphs zijn foto's met een bewegend accent. Bijvoorbeeld wapperende haren in de wind of de reflectie van een voorbijrijdende taxi in een raam.

Tot nu toe 'bewogen' foto's enkel als je, zoals bij films, een reeks foto's maakte en die achter elkaar afspeelde. Dat is bij cinemagraphs anders. Het gaat hier om één enkele foto die bewerkt is tot er een accent beweegt. De rest van de foto blijft exact hetzelfde.

De werken worden gemaakt door fotograaf Jamie Beck en bewerkt door Kevin Burg. Ze deden anderhalf jaar over het ontwikkelen van de techniek.

Laat u inspireren door de Tumblr-blog van de kunstenaars. (NC)

Cinemagraphs zijn foto's met een bewegend accent. Bijvoorbeeld wapperende haren in de wind of de reflectie van een voorbijrijdende taxi in een raam. Tot nu toe 'bewogen' foto's enkel als je, zoals bij films, een reeks foto's maakte en die achter elkaar afspeelde. Dat is bij cinemagraphs anders. Het gaat hier om één enkele foto die bewerkt is tot er een accent beweegt. De rest van de foto blijft exact hetzelfde. De werken worden gemaakt door fotograaf Jamie Beck en bewerkt door Kevin Burg. Ze deden anderhalf jaar over het ontwikkelen van de techniek. Laat u inspireren door de Tumblr-blog van de kunstenaars. (NC)