Wie houdt van knutselen én een zomerse werkplek, kan aan de slag met de online module van carnival.com.

Daar creëer je met een paar muisklikken je evenbeeld als papertoy: een hip papieren poppetje, dat je makkelijk kan printen en assembleren.

Het programma voorziet de meest uiteenlopende vestimentaire keuzes, van bikinibabes over diepduikers tot kitscherige karaoke Kevins. Je vindt voor elk van je vrienden of gezinsleden dus makkelijk een outfit naar keuze, die je helemaal kan aanpassen aan jouw wensen.

Wie extra inspiratie wil opdoen, kan in de voorbeeldfilmpjes ontdekken welke soort actiefiguurtjes geschikt zijn voor de cruises die de webbouwers met deze actie willen verkopen. Maar als je die commerciële boodschappen links laat liggen, ben je vertrokken voor uren ongestoord knip en plakplezier.

Tina Stroobandt selecteert vier maal per week een app of site van de dag.

Wie houdt van knutselen én een zomerse werkplek, kan aan de slag met de online module van carnival.com. Daar creëer je met een paar muisklikken je evenbeeld als papertoy: een hip papieren poppetje, dat je makkelijk kan printen en assembleren. Het programma voorziet de meest uiteenlopende vestimentaire keuzes, van bikinibabes over diepduikers tot kitscherige karaoke Kevins. Je vindt voor elk van je vrienden of gezinsleden dus makkelijk een outfit naar keuze, die je helemaal kan aanpassen aan jouw wensen. Wie extra inspiratie wil opdoen, kan in de voorbeeldfilmpjes ontdekken welke soort actiefiguurtjes geschikt zijn voor de cruises die de webbouwers met deze actie willen verkopen. Maar als je die commerciële boodschappen links laat liggen, ben je vertrokken voor uren ongestoord knip en plakplezier.