De Camball heeft een resolutie van 320 bij 240 pixels en 128 MB aan geheugen. Dat geheugen kan nog worden uitgebreid. Bij de aankoop wordt een gratis geheugenkaart van 2GB meegeleverd.

De camcorder kan 2,5 uur filmen voordat de batterij opgeladen moet worden. Hij is voorzien van een ingebouwde mp3-speler, een radio en een ingebouwde microfoon. Videobestanden zijn gemakkelijk af te spelen op televisie of pc en video's worden razendsnel ingeladen in de computer.

Handig aan de CamBall is dat hij nog kleiner is dan een golfbal maar alle functies heeft van een camera die twee keer zo groot is. De ronde camera is te koop op www.thecamball.com.

De Camball heeft een resolutie van 320 bij 240 pixels en 128 MB aan geheugen. Dat geheugen kan nog worden uitgebreid. Bij de aankoop wordt een gratis geheugenkaart van 2GB meegeleverd. De camcorder kan 2,5 uur filmen voordat de batterij opgeladen moet worden. Hij is voorzien van een ingebouwde mp3-speler, een radio en een ingebouwde microfoon. Videobestanden zijn gemakkelijk af te spelen op televisie of pc en video's worden razendsnel ingeladen in de computer. Handig aan de CamBall is dat hij nog kleiner is dan een golfbal maar alle functies heeft van een camera die twee keer zo groot is. De ronde camera is te koop op www.thecamball.com.