De laatste jaren werd gamen steeds sportiever. De marktleiders (playstation, xbox, nintendo) lanceerden spelconsoles die de spelers uit de zetel en in het zweet werkten. Vanzelfsprekend surft ook de iPhone mee op dat succes.

Block Sports is een tetrisvariant, waarin je zélf het blokje bent. Al rennend en ronddraaiend manoeuvreer je jezelf in de juiste positie om lijnen te scoren. Intussen houdt een caloriemeter je prestaties bij. Je speelt naar believen tegen je jezelf en je overtollige kilo's of tegen andere spelers. Eindelijk een écht verslavende workout, zomaar in je binnenzak!

Tina Stroobandt / Jusbox.be

De laatste jaren werd gamen steeds sportiever. De marktleiders (playstation, xbox, nintendo) lanceerden spelconsoles die de spelers uit de zetel en in het zweet werkten. Vanzelfsprekend surft ook de iPhone mee op dat succes. Block Sports is een tetrisvariant, waarin je zélf het blokje bent. Al rennend en ronddraaiend manoeuvreer je jezelf in de juiste positie om lijnen te scoren. Intussen houdt een caloriemeter je prestaties bij. Je speelt naar believen tegen je jezelf en je overtollige kilo's of tegen andere spelers. Eindelijk een écht verslavende workout, zomaar in je binnenzak! Tina Stroobandt / Jusbox.be